Fine Point nameštaj

Projekti

Kuhinja po meri, moderan dizajn, po meri mladog bračnog para..

i tehničko rešenje koje će omogućiti kvalitet i trajnost ovog projekta najmanje koliko će stil ovakvih kuhinja biti popularan i lep (a ovaj trend je tu da ostane).

moderna_kuhinja_po_meri

Projektovanje kuhinje po meri

Klijenti su želeli kuhinju po meri koja je modernog stila, od kvalitetnih materijala i koja je pravljena da traje. Nakon kratke konsultacije i slušanja želja klijenata, uzimanja mera prostora kao i nalaženja sličnih rešenja koja postoje na internetu pristupili smo fazi projektovanja kuhinje po meri koja će biti unikatna kako estetski tako i tehnički.

Estetski zahtevi

U skladu sa trendom u proizvodnji nameštaja i poznatim kombinacijama materijala koje daju nesvakidašnje lepe komade, kroz zajednički razgovor smo rešili da ova kuhinja bude izrađena u nešto drugačijem stilu nego što je to slučaj sa kuhinjama dostupnim u našem, pa čak i Evropskom predelu. Pored provereno dobre kombinacije prirodnih nota drveta hrasta koji je nauljen ekološkim uljima sa farbanim MDF-om u mat poliuretanskim bojama, još jedan detalj koji razlikuje ovu kuhinju od standardnih rešenja je korpus na kojem je dodata ramovska konstrukcija iza frontova. Ovaj način proizvodnje korpusa koji se uglavnom koristi na Američkom tržištu daje značajno masivniji izgled kuhinje, kao i kvalitetniju završnu obradu jer, umesto kantova imamo ram urađen od farbanog medijapana.

 

moderna_kuhinja_po_meri2
moderna_kuhinja_po_meri_3

Kuhinja bez ručkica

Kao i kod mnogih kuhinja koje projektujemo i proizvodimo i ova kuhinja nema ručkice. Otvaranje i zatvaranje elemenata je konstruktivno rešeno obradom frontova. Iako postoji i drugi način otvaranja ovakvih frontova (push-to-open sistem), na ovoj kuhinji zbog kvalitetnih materijala postoji mogućnost veće obrade zbog čega smo izabrali upravo ovaj sistem otvaranja.

Revolucionarni način proizvodnje frontova

U današnje vreme postoji značajna potreba za racionalnim iskorišćenjem dostupne sirovine zbog sve manje dostupnih količina kvalitetne sirovine. Kao odgovorni korisnici prirodnih sirovina, kod ovog modela smo napravili inženjerski proizvod koji koristi 30% manju količinu hrasta za isti estetski ugođaj. Dodatno, rešenje koje smo primenili podrazumeva korišćenje dodatnih materijala koji su dosta stabilniji čime čitavu konstrukciju čine još kvalitetnijom.

Moderna_kuhinja_po_meri4

Rešenje bez greške

Za svaki proizvod pre same izrade, kod nas dobijate prostorno rešenje usaglašeno sa normama i standardima, kao i kompjuterski prikaz gotovog proizvoda pre nego što on bude izrađen. Kod nas nema mesta za greške i naknadnu obradu, sve što Vam se ne sviđa kod dizajna, uklonićemo još u fazi projektovanja. Rezultat je proizvod koji je savršen i koji neće pretrpeti bilo kakve izmene.

Sviđa Vam se proizvod koji vidite?

Mi smo firma koja može da Vam ponudi izradu nesvakidašnjih komada nameštaja gde su mogućnosti zapravo ono što Vi zamislite. Visokoobrazovani i obučeni tim u ovoj branši, kao i velika tradicija je razlog zašto bi mogli da nam ukažete poverenje na Vašem sledećem projektu uređenja doma.

Kontaktirajte nas, mnogo zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe su nam dovoljan razlog zbog kojeg smo sigurni da ćemo sve Vaše želje ispuniti kvalitetno i na vreme.

Vaš, Fine Point nameštaj

Scroll