Fine Point nameštaj

Projekti

Render kreveta za decu

Krevet na sprat za dečiju sobu

Jedan od projekata na kojima još u fazi dizajna odvojimo veliki fond vremena je svakako nameštaj koji će se koristiti u veoma specijalne svrhe, a to je nameštaj za decu. Postoje različiti propisani uslovi koji se moraju ispoštovati u izradi ovakvog nameštaja imajući u vidu njegovu namenu i postoji naša odgovornost da te uslove ispoštujemo, a naknadno dodatno poboljšamo koristeći se inžinjerskim pristupom rešavanja problema još u fazi projektovanja.

Tako smo imali veliko zadovoljstvo da radimo sa klijentima koji su za dečiju sobu želeli krevet na sprat i koji su izabrali nas kao izvođače za ovaj projekat iz jednog razloga koji nas je najviše odvojio od konkurentskih firmi:

Dečiji krevet na sprat i sigurnosni aspekt korišćenja istog

Postoji nekoliko elemenata dizajna koji u zavisnosti namene imaju prednost u odnosu na ostale elemente i kojima se posvećuje više pažnje i vremena u svim fazama proizvonje - od projektovanja pa do isporuke i montaže proizvoda. Kod nameštaja za decu, prvi i osnovni uslov koji se mora ispoštovati je svakako sigurnost. Pored uslova koji moraju biti ispoštovani prilikom izrade nameštaja ovakve vrste, primenjeni su različiti pristupi rešavanju sigurnosnog aspekta kako bi se osigurao kvalitetniji proizvod koji će služiti svojoj osnovnoj svrsi.

Deciji krevet sa aspekta sigurnosti

Prostor u dečijoj sobi

Ispoštovati jedan princip u dizajnu proizvoda nije dovoljno kako bi se dobio kvalitetan proizvod. U našoj firmi, bez obzira na to što se određenom elementu dizajna mora dati prioritet u zavisnosti od namene proizvoda ne znači da ćemo se nećemo pozabaviti ostalim elementima. Jedan od bitnih elemenata je svakako i iskorišćenje prostora dečije sobe.

Nakon izlaska na teren i uzimanja mera decije sobe, mi izrađujemo preporuku za prostorni raspored budućih elemenata i šaljemo vam istu kako bi se odlučili za neku od varijanti. Osnovna prednost izrade nameštaja po meri je u mogućnosti prilagođavanja mera Vašem prostoru i u potpunom iskorišćenju datog prostora.

Nakon projektovanja, komunikacije sa klijentima i izmenama na projektu koje klijenti žele pristupamo izradi komada nameštaja (u ovom slučaju postojala je izmena u boji - potpuno beloj, kao i izmena na frontovima u donjem krevetu - bez ručki).

Kako gotovi komadi nameštaja izgledaju nakon ugradnje, možete pogledati na sledećim slikama.

Imate projekat za nas? Naša firma nudi izradu nameštaja po uzoru na komad nameštaja koji ste našli, a budući da posedujemo kapacitete u vidu visoko osposobljenog kadra, prostora i tehnologije, ne postoji komad nameštaja koji ne možemo da reaizujemo!

Kontaktirajte nas i u najbržem roku ćemo Vam odgovoriti na upit.

Scroll