Fine Point nametaj

Proizvodi

Tv komoda „WooHolTec“

30,000.00 din

Dimenzije: Dužina x širina x visina (cm) 120 x 42 x 65
Materijali: Kombinacija masivnog hrastovog drveta i farbanog medijapana.

Kategorija:

Opis

Ova nesvakidašnja komoda je dizajnirana da bude akcenat interesovanja u Vašoj sobi. Veliki udeo masivnog hrastovog drveta koji se koristi u izradi komode omogući će trajnu čvrstoću ovog komada, dok su delovi farbanog medijapana pažljivo birani i obojeni da bi sačinjavali lep kontrast sa ovom vrstom drveta koja je oduvek u trendu, u današnje vreme posebno, kada je hrastovo drvo najbolji izbor kada se radi o izradi luksuznog nameštaja i opremanju modernih enterijera.

Za frakciju cene televizijskih komoda od hrastovog drveta, predstavljamo Vam komad koji će zaslužiti mesto u enterijeru Vaše sobe.

Kombinacija boja se ne uklapa u trenutni enterijer Vaše prostorije? Uz ogroman izbor boja po Ral karti za ploče medijapana, i veliki izbor toniranih ekoloških ulja kojima možemo da promenimo ton masivnom drvetu uz sačuvanu karakteristiku osećaja na dodir, dobijamo istinski unikatan i karakterističan proizvod krojen specijalno za Vas.

To nije sve, u “Fine Point” kupac je uvek na prvom mestu, i da bi izbegli Vašu zabrinutost da li će kombinacija boja i tekstura koju ste zamislili izgledati u realnosti sjajna kao i pri idejnoj zamisli, naši dizajneri će se pobrinuti za to pravljenjem digitalnih trodimenzionalnih realističnih prikaza i poređenjem realnih uzoraka pre konačne odluke.

Napomena: Zbog korišćenja masivnog drveta, svaki komad će biti različit. Moguće varijacije su u boji sortimenata i prisustvu različitih odstupanja tekstura. Izražena cena se odnosi na proizvod koji se radi u maloserijskoj izvedbi (proizvod koji je prikazan na slici i naznačenih dimenzija). Svaka promena u vidu dimenzija, boja, iziskuje dodatne troškove zbog pojedinačne proizvodnje, što će se odraziti na konačnu cenu proizvoda. Za pojedinačne zahteve, pošaljite nam upit za cenu proizvoda, nakon čega ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.

Scroll