Fine Point nametaj

Proizvodi

Trpezarijski/konferencijski sto „Space I“

79,000.00 din

Dizajn stola koji je rađen specijalno za poslovnog klijenta – uređenje poslovnog enterijera IT kompanije koji su sa ovim modelom želeli da ulepšaju svoj poslovni prostor i unesu prirodne nijanse koje samo masivno drvo oplemenjeno ekološkim uljima može da unese u prostor. Visokokvalitetni sto koji se ne može naći u velikoserijskoj izvedbi jer ovakvi proizvodi zahtevaju veliki udeo ručne obrade prirodnih materijala sa još većim osvrtom na obradu detalja. Jednostavno, pravljen da zadovolji i najzahtevnije među nama.

Zbog čega izabrati naš sto?

  • Korišćenje najkvalitetnijih prvoklasnih materijala – Zbog manjih serija u odnosu na velike proizvođače imamo privilegiju biranja najkvalitetnijih materijala koji se mogu naći na našem tržištu za sve naše proizvode. Samo prvoklasni kvalitet ulazne sirovine može zadovoljiti stroge zahteve kontrole kvaliteta krajnjeg proizvoda.
  • Veliko učešće rada na svakom proizvodu – Naš moto je „za prvoklasni kvalitet proizvoda je potrebno uložiti puno rada i vremena“ a uz to, kod nas dobijete više. Gde bi se mnogi proizvođači zadovoljili sa kvalitetom obrade u određenom trenutku, mi idemo korak dalje. Svakom detalju se mora posvetiti posebna pažnja kako bi proizvod u potpunosti zadovoljio zahteve.
  • Inženjerski razvijeni spojevi – Drvo kao prirodan materijal tokom eksploatacije „radi“ kako stari majstori preferiraju da kažu za ovo svojstvo masivnog drveta. I dok se za dosta stvari može reći „jednostavnije je bolje“, kod nekih modela jednostavno ne može da zadovolji zahteve. Naš proizvod nije pravljen da bude lep sto sa čvrstom konstrukcijom već je pravljen da traje dugo vremena sa istim estetskim svojstvima kao i u trenutku kada ste ga kupili. Zbog toga naš moto o ulaganju rada i vremena u svaki proizvod važi i za samo dizajniranje i projektovanje. Zbog toga nekada spojevi nisu baš jednostavni, ali budite sigurni da će služiti dugi niz godina.

Tehničke karakteristike: Ploča stola: Masivno drvo hrasta debljine 40mm, u I/II klasi kvaliteta Metalne noge: Metalni profil 80/40

Napomena: Zbog korišćenja masivnog drveta, svaki komad će biti različit. Moguće varijacije su u boji sortimenata u zavisnosti od početne sirovine, i prisustvu različitih odstupanja tekstura.

 

Kategorija:

Opis

Dimenzije: Prečnik x visina (cm) 140 x 75

Materijali: Kombinacija masivnog drveta hrasta debljine 40mm i plastificiranog metala.

Scroll