Fine Point nametaj

Proizvodi

Klubski sto „Cross“

13,400.00 din

Dimenzije: Dužina x širina x visina (cm) 80 x 50 x 40
Materijali: Kombinacija masivnog hrastovog drveta i farbanog medijapana.

Kategorija:

Opis

Uz originalni dizajn i pažljive kombinacije boja, svaki deo stočića je prošao proces ručne obrade drveta u veštim rukama starih majstora kako bi se svaka unikatna karakteristika drveta u prirodnom obliku naglasila. Za svaki dobar komad nameštaja potreban je veliki udeo ručnog rada. U “Fine Point” svakom komadu pružamo više od toga.

Kombinacija boja se ne uklapa u trenutni enterijer Vaše prostorije? Uz ogroman izbor boja po Ral karti za ploče medijapana, i veliki izbor toniranih ekoloških ulja kojima možemo da promenimo ton masivnom drvetu uz sačuvanu karakteristiku osećaja na dodir, dobijamo istinski unikatan i karakterističan proizvod krojen specijalno za Vas.

To nije sve, u “Fine Point” kupac je uvek na prvom mestu, i da bi izbegli Vašu zabrinutost da li će kombinacija boja i tekstura koju ste zamislili izgledati u realnosti sjajna kao i pri idejnoj zamisli, naši dizajneri će se pobrinuti za to pravljenjem digitalnih trodimenzionalnih realističnih prikaza i poređenjem realnih uzoraka pre konačne odluke.

Napomena: Zbog korišćenja masivnog drveta, svaki komad će biti različit. Moguće varijacije su u boji sortimenata, sklopu nogara u zavisnosti od početne sirovine, i prisustvu različitih odstupanja tekstura. Izražena cena se odnosi na proizvod koji se radi u maloserijskoj izvedbi (proizvod koji je prikazan na slici i naznačenih dimenzija). Svaka promena u vidu dimenzija, boja, iziskuje dodatne troškove zbog pojedinačne proizvodnje, što će se odraziti na konačnu cenu proizvoda. Za pojedinačne zahteve, pošaljite nam upit za cenu proizvoda, nakon čega ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.

Scroll