Fine Point nametaj

Proizvodi

Klub sto „Floaty“

18,000.00 din

Dimenzije: Dužina x širina x visina (cm) 80 x 50 x 40
Materijali: Ovaj sto je u potpunosti izrađen od masivnog drveta hrasta.

Kategorija:

Opis

Klub stočić izrađen u potpunosti od masivnog drveta hrasta! Modernog dizajna i bez kombinacija sa drugim materijalima ovaj klub sto predstavlja nameštaj visokog kvaliteta i prirodno drvo hrasta u svom punom sjaju. Ploča stola je estetski projektovana tako da se stiče utisak „lebdenja“ iznad postolja.

Uz originalni dizajn i pažljive kombinacije boja, svaki deo stočića je prošao proces ručne obrade drveta u veštim rukama starih majstora kako bi se svaka unikatna karakteristika drveta u prirodnom obliku naglasila. Za svaki dobar komad nameštaja potreban je veliki udeo ručnog rada. U “Fine Point” svakom komadu pružamo više od toga.

Napomena: Zbog korišćenja masivnog drveta, svaki komad će biti različit. Moguće varijacije su u boji sortimenata, sklopu nogara u zavisnosti od početne sirovine, i prisustvu različitih odstupanja tekstura. Izražena cena se odnosi na proizvod koji se radi u maloserijskoj izvedbi (proizvod koji je prikazan na slici i naznačenih dimenzija). Svaka promena u vidu dimenzija, boja, iziskuje dodatne troškove zbog pojedinačne proizvodnje, što će se odraziti na konačnu cenu proizvoda. Za pojedinačne zahteve, pošaljite nam upit za cenu proizvoda, nakon čega ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.

Scroll