Fine Point nametaj

Proizvodi

Hoklica „Mushroom“

2,890.00 din3,390.00 din

Dimenzije: Visina x prečnik (cm) 40 x 35
Materijali: – Kombinacija masivnog hrastovog drveta/farbanog medijapana
– Kombinacija masivnog hrastovog/jasenovog drveta

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

Hoklica “Mushroom” za sada dostupna u dve varijante: baza koja je od masivnog hrastovog drveta i sedište koje u zavisnosti od ukusa nudimo u izvedbi:
• masivnog drveta jasena ili
• farbane medijapan ploče u dve boje za standardnu izvedbu (Urban siva i narandžasta).

Kao i svaki proizvod, princip krojenja i izvedbe po želji važi i za hoklicu pa kombinacija boja baze i sedišta može biti izrađena kako bi zadovoljila Vaš ukus (pročitati odeljak “napomena”).

Hoklica, iako umetnički komad sama za sebe, još bolji sklad pravi sa klub stolom “Cross” jer su ipak, izašli iz iste kolekcije dizajniranog nameštaja. Zamišljene su da, jedna drugu čine još lepšom i da zajedno formiraju harmoničan sklad. Zbog toga, uz kupljeni klub stočić “Cross” obezbeđujemo popust od 15% na jednu stolicu u paru sa njim!

Napomena: Zbog korišćenja masivnog drveta, svaki komad će biti različit. Moguće varijacije su u boji sortimenata, sklopu elemenata od masiva u zavisnosti od početne sirovine, i prisustvu različitih odstupanja tekstura. Izražena cena se odnosi na proizvod koji se radi u maloserijskoj izvedbi (proizvod koji je prikazan na slici i iznesenih dimenzija). Svaka promena u vidu boja i materijala, iziskuje dodatne troškove zbog pojedinačne proizvodnje, koje će se odraziti na cenu proizvoda. Za specijalne zahteve, pošaljite nam upit za cenu proizvoda, nakon čega ćemo Vam u najkracem roku odgovoriti.

Dodatne informacije

Dimenzije -
Materijal

Sedište od farbanog MDF-a, Sedište od jasenove ploče

Scroll