Fine Point nameštaj

O nama

Svrha i značaj uređenja enterijera nije nepoznanica.

Prostor u kome boravimo direktno utiče na kvalitet života i ukoliko se ispoštuju norme estetske i funkcionalne prirode, svaka prostorija mora imati pozitivan uticaj na efetke koje želimo postići. Isto tako, ukoliko se ovaj posao uradi neprofesionalno, celokupna priča može imati negativnu konotaciju.

Značaj ulaganja u uređenje prostora je evidentan, ali uz dostupnu ponudu proizvođača nameštaja i stalno stvaranje novih brendova koji se bave proizvodnjom nameštaja i uređenjem enterijera, zašto bi Vaše vreme poverili nama, i naposletku, ko je „Fine point“ nameštaj?

Zašto mi?

Tradicija
Namestaj drveta po zelji kupca
Mi smo
Stara / mlada
firma

Iako mi kao brend “Fine point” izlazimo na tržiste kao nov učesnik, iza sebe imamo jako dug period uspešnog poslovanja u radu sa drvetom. Daleke 1956-te godine osnovana je prva pilana u našem regionu koja se bavila primarnom preradom trupaca. Kao finalni proizvod u tom periodu, našim kupcima smo mogli da ponudimo nesto što se u današnje vreme već smatra umetnošću starog zanata: vinska burad i zaprežna kola. Tokom godina poslovanja, program i plan proizvodnje se menjao u skladu sa potrebama naših kupaca pa smo imali veliki broj proizvoda kako serijske, tako i komadne/jedinstvene proizvodnje.

Namestaj po zelji kupca

Tradicija Fine point nameštajRaznolikost proizvoda koje smo ponudili našim kupcima tokom godina poslovanja je široka i pruža se od euro paleta za drvnu industriju, najkvalitetnije stolarske daske, do finalnih proizvoda u vidu ručno izrađenih jedinstvenih komada nameštaja. Iskustvo i tajne zanata koje su stečene tokom 60 godina uspešnog poslovanja je nešto u čemu vidimo našu glavnu kvalitativnu prednost u odnosu na konkurente, te uz toliko dug period rada sa drvetom kao osnovnom sirovinom danas možemo da kazemo da posedujemo apsolutno razumevanje ovog plemenitog materijala kao sirovine.

“Ljudske građevine su trajne onoliko koliko i njegovo razumevanje materijala sa kojima gradi, i alatima sa kojima radi“

Drvoprerada namestaja fine point

Znanje

Proizvodnja namestaja od masivnog drveta
Mi radimo
posao koji znamo,
i za koji smo se školovali.

Značaj obrazovanja je nešto čemu posvećujemo izuzetno mnogo pažnje. Članovi našeg tima su imali privilegije da se edukuju na Šumarskom fakultetu Beogradskog univerziteta na smerovima projektovanje nameštaja i uređenje enterijera, naši zaposleni imaju stalne prilike stručnog usavršavanja na poslovima finalne obrade drveta. Koliko god da znamo, konstantno ulažemo u obrazovanje, pratimo nove trendove u proizvodnji nameštaja kako bi nameštaj koji je izašao iz naše radionice, u potpunosti zadovoljio potrebe i najzahtevnijih klijenata.

“Znanje se mora stalno poboljšavati, preispitivati i uvećavati jer u suprotnom, nestaje.” - Peter F. Drucker

Posvećenost

Izarada kvalitetnog namestaja od drveta
Mi radimo
posao
koji volimo

Ne postoji istinski kvalitetan proizvod ukoliko izostaje ljubav i strast ka poslu kojim se bavimo. Upravo zbog ovog faktora, svaki komad nameštaja koji izađe iz našeg pogona za proizvodnju nameštaja ima unikatan karakter jer se izradi istog prilazi sa posebnom dozom ljubavi. Bilo da se radi o pojedinačnom komadu specijalno po zahtevu klijenta, ili seriji nameštaja za širu upotrebu svi primerci prolaze ručnu obradom, svaki svojstven detalj se akcentuje i ističe se jedinstvenost svakog komada uslovljena prirodom materijala da bi na kraju procesa svaki komad bio pregledan i u skladu sa vrednostima koje brend zagovara.

“Na čemu god da radim čini me uzbuđenim. Nije bitno da li sam uradio taj isti komad mnogo puta. I dalje ne mogu da dočekam da dođem u radionicu ujutru” - Sam Maloof

Ko smo mi?

Na kraju, ko je „Fine Point“ nameštaj?

Iza bredna „Fine point“ stoji firma „Drvoprerada-Mandić D.o.o.“ sa dugom tradicijom uspešnog poslovanja od daleke 1956-te godine. Bez obzira na dug period postojanja, naš tim čine mladi i ambiciozni ljudi okupljeni oko jedinstvene ideje: projektovanje i proizvodnja visokokvalitetnog nameštaja i elemenata u enterijeru kako za poslovne, tako i za privatne korisnike.

Naši proizvodi su rezultat pažljivog praćenja trendova u industriji nameštaja, osluškivanja potreba klijenata i aplikaciji ličnog pečata stečenog višegeneracijskim iskustvom u industriji proizvodnje nameštaja.

Proizvodi koje imamo u ponudi su samo deo onoga što možemo kao firma da Vam ponudimo, i ukoliko imate želju za komadom nameštaja koji ne možete da nađete u našoj, ili nekoj drugoj ponudi, kontaktirajte nas, vrlo rado ćemo saslušati Vašu želju i pokušati da je ispunimo.

Projektovanje i proizvodnja visokokvalitetnog nameštajaProjektovanje i izrada nameštaja

Radujemo se budućoj saradnji sa Vama.

Vaš „Fine Point“ nameštaj

Scroll